Koherentna optička tomografija - 3D OCT-1 Maestro

3D OCT-1 Maestro

Sada je OCT svijet na dohvat Vaših prstiju...

Ključne značajke

Potpuno automatsko i jednostavno rukovanje

Samo jednim dodirom na zjenicu prikazanu na zaslonu, 3D OCT-1 Maestro automatski skenira lijevo i desno oko i simultano daje OCT sken i sliku fundusa u pravoj boji. Automatsko poravnavanje, auto-fokus i automatsko snimanje osiguravaju da cijeli proces bude obavljen brzo i precizno.

Fleksibilan rad

Sa 3D OCT Maestro može se upravljati iz raznih položaja koristeći 10 inčni zaslon osjetljiv na dodir, što znatno poboljšava interakciju sa pacijentom. Upravljati se može i u klasičnom položaju ili oftalmolog može biti uz pacijenta. U oba slučaja oftalmolog može sjediti ili stajati.

Skeniranje širokog polja

3D OCT 12mm x 9mm široko polje skeniranja pruža mjerenje i topografije optičkog živca i makule u jednom. Maestro daje B-sken visoke definicije koji je sastavljen od 50.000 A-skenova po sekundi.

Slika fundusa uvjerljivih boja

3D OCT-1 Maestro ima jedinstvenu kombinaciju pružanja simultanih OCT i fundus slika, sa samo jednim dodirom. Slika retine je slika fundusa uvjerljivih boja koja prikazuje kristalno jasne detalje. 3D-OCT-1 Maestro također daje sliku bez crvene.

Različite funkcije analize

U kombinaciji sa Topcon Fastmap softverom instrument nudi veliki izbor funkcija analize - 3D analizu makule, 12mm široku 3D sliku i dr.

 

Fotografije


3D-OCT-1 Maestro

3D-OCT-1 Maestro

3D-OCT-1 Maestro

3D-OCT-1 Maestro

3D-OCT-1 Maestro

3D-OCT-1 Maestro