Namještaj - IS-1P

IS-1P

IS-1P je oftalmološka jedinica sa linearno kliznim postoljem za 2 instrumenta.

Ključne značajke

IS-1P paralelna jedinica je Topconovo samostalno postignuće i najbolja je oftalmološka jedinica koju Topcon može ponuditi. Nova IS-1P izdvaja se kvalitetom, dizajnom, opcijama konfiguracije i boja i visoko kvalitetno je rješenje za vašu modernu ordinaciju.

Oftalmologija treba raznolikost i sa time na umu Topcon je razvio novu IS-1P paralelnu jedinicu. Ova jedinica opremljena je linearnim kliznim pomicanjem postolja i može prihvatiti dva uređaja. VT-1L automatska ruka foroptera je sinkronizirna na pomicanje postolja. Opcionalni monitor podržava instalaciju TFT zaslona. Također može biti opremljen sa opcionalnim velikim stolom koji se pokazao prihvatljiv i potreban prema zahtjevima zaposlene prakse.

Upravljačka ploča osjetljiva na dodir

IS-1 serija ima zaslon osjetljiv na dodir – to je satelit ploča koja može biti postavljena na bilo koju ravnu površinu po vašem izboru. Kontrolira razne funkcije.

Sigurnosni stop

Sigurnosno zaustavljanje garantira sigurnost pacijenta kod podizanja postolja ili stolice.

Kabel za upravljanje

Kabel za upravljanje održava dizajn IS-1P glatkim i suvremenim. Svi kablovi instrumenata mogu biti provedeni nevidljivo kroz sustav kabela na postolju.

Držač za bradu

IS-1 i IS 1P opremljen je fiksiranim držačem za bradu, ali može se koristiti i mobilni držač za bradu ukoliko želite koristiti jedan držač za dva instrumenta.

VT-1L Linearna ruka foroptera

VT-1L je linearna ruka foroptera koja je posebno dizajnirana za CV-5000 kompjuterizirani foropter. Pribor za kabelsko upravljanje pruža jednostavnu instalaciju. Automatsko pomicanje VT-1L je kontrolirano zaslonom na dodir.

Pomicanje gore/dolje

Za VT-1L dostupno je električno pomicanje koje je kontrolirano zaslonom na dodir. Pomicanje gore dolje može biti sonkronizirano sa pomicanjem postolja.

 

Preuzimanja

ENG


Topcon IS-1 series(.pdf)

 

 

Fotografije


Topcon IS-1P

Topcon IS-1P

Topcon IS-1P

Topcon IS-1P