Auto-refraktometri / kerato-refraktometar - KR-1

KR-1

KR-1 je revolucionarni auto kerato-refraktometar. Podesivi zaslon osjetljiv na dodir će promijeniti način rada za sve.

Ključne značajke

Topcon KR-1 je revolucionarni auto kerato-refraktometar. Podesivi zaslon osjetljiv na dodir će promijeniti način rada za sve. Operater može koristiti KR-1 iz različitih kutova, osiguravajući najbolju interakciju s pacijentom. Topcon KR-1 može se koristiti u nekoliko postava koji koriste najmanje radnog prostora.

KR-1 Potpuno automatiziran sa zaslonom osjetljivim na dodir

KR-1 je u potpunosti upravljan putem 8,5" širokog zaslona osjetljivog na dodir. Jednostavno dodirnite središte zjenice na LCD zaslonu za početak mjerenja na oba oka. Uređaj automatski dobiva objektivne podatke refrakcije desnog i lijevog oka. KR-1 auto kerato-refraktometar može automatski otkriti abnormalne pojave na oku, odnosno katarakte. Instrument se mijenja u "cataract mode“ i dalje vrši mjerenje. Uređaj sadrži gumb za mrene, u slučaju da želite pokrenuti mjerenja u "cataract mode“ od samog početka. Ako je potrebno, KR-1 se može postaviti u ručni način rada. Ručni način rada se koristi samo za fokusiranje. Gore / dolje i Lijevo / desno pokreti, ostati će automatizirani.

Fleksibilan uređaj koji štedi prostor

Podesivi zaslon osjetljiv na dodir omogućuje operateru da se smjesti bilo gdje oko pacijenta, jer upravljačka ploča može biti usmjerena u nekoliko različitih smjerova. KR-1 može se smjestiti u konvencionalne postave, uza zid, ili čak u kut sobe. Kompaktan dizajn omogućuje operateru da podrži pacijenta lako s mnogo različitih položaja tijekom mjerenja čak i kada pacijentovo oko treba biti otvoreno. Ovi jedinstveni aspekti će doprinijeti štednji prostora i fleksibilnom rasporedu u vašoj sobi za pregled.

Pouzdano i brzo mjerenje

S Topconovom ekskluzivnom Rotary Prism Technology, KR-1 auto kerato-refraktometar pruža neusporedivu točnost i pouzdanost. Ova tehnologija osigurava produktivne rezultate. Objektivno mjerenje refrakcije oba oka je učinjeno na brz i udoban način za pacijenta. KR-1 može mjeriti čak i ako je zjenica Ø2mm.

Pheripheral KRT

Topcon KR-1 omogućuje operateru periferno KRT mjerenje radijusa zakrivljenosti rožnice, uz unutarnje mjerenja KRT prstena, što je korisno u evaluaciji rožnice kod fitanja kontaktnih leća.

Kompaktan ergonomski dizajn

Uz KR-1 novi ergonomski dizajn osiguravamo ugodnije mjesto za pacijenta s 5º nagiba glave pacijenta i optičke glave KR-1. Kompaktan dizajn KR-1 i poboljšani dizajn mjesta za bradu, omogućuje lakši pristup pacijenata. Operater će imati bolju interakciju s pacijentom.

Povezivanje

KR-1 može biti izravno povezan s drugim instrumentima poput Topcon CV-5000 automatiziranog phoroptera. KR-1 može biti integriran u Topcon Imaging i softver za baze podataka: IMAGEnet i-base. Ovaj softver omogućuje jednostavan i brz pristup do podataka o pacijentima, te je koristan alat za održavanje kontakata s korisnicima.

VRH STRANICE

Preuzimanja

ENG


KR-1 (.pdf)

 

 

Fotografije


KR-1

KR-1

KR-1

KR-1