Auto-refraktometri / kerato-refraktometar - KR-800 / 800S

KR-800 / RM-800

Brzo i jednostavno ručno mjerenje preciznih objektivnih refrakcija i keratometrije sa KR-800 modelom. Također, Topcon ponosno predstavlja novi model KR-800S auto kerato-refraktometar sa subjektivnom funkcionalnošću. Jedinstvena Rotary tehnologija prizme, ekskluzivno za Topcon omogućuje preciznost i pouzdanost.

Ključne značajke

KR-800

KR-800 ima značajke novog 8.5 inčnog zaslona osjetljivog na dodir, sa kontrolnom pločom koja služi za nadzor glavnih funkcija. Također je poboljšano djelovanje palice zbog smanjenja od 23% u težini od prethodnih modela. Topcon sistemi poznati su po svojoj točnosti, upravo zbog dokazane Rotary Prism tehnologije. Ove nove mjerne značajke imaju tu tehnologiju, tako da kupac može imati povjerenje, da preciznost i stabilne mjere postaju kriterij izvedbe korekcijskih naočala.

Ekran 8.5“ na dodir

Novi KR-800/RM-800 je opremljen širokom pločom sa 8.5“ zaslonom u boji osjetljivim na dodir koji ističe jasne i jednostavne za čitanje ikone, pružajući operateru potpunu kontrolu uređaja tijekom procesa mjerenja.

Glatki pokreti

Topconova sposobnost smanjenja težine od oko 23% je pridonijela glatkom funkcioniranju jedinice pri uporabi poluge X-Y kontrole. To sve pridonosi lakšem mjernom procesu i preciznijem krajnjem rezultatu.

"One touch lock"

Oba nova instrumenta su fitani sa brzim i jednostavnim zaključavanjem. Tu je uključen i pisač sa jednostavnim i brzim učitavanjem. Pisač na novim uređajima štedi Vaše vrijeme eliminirajući potrebu za učitavanjem nove role u pisač. Vi jednostavno stavite novu rolu unutra i tada printate.

KR-800S

Ovaj KR-800S model je nadograđen sa dodatnim subjektivnim značajkama testa kao što su provjera oštrine vida, provjera odsjaja, provjera kontrasta i optičke rešetke.

Provjera oštrine vida za daljinu i blizinu

Sa integriranim optotipom za ispitivanje oštrine vida može se jednostavno dobiti rezultat objektivnog mjerenja sa naočalama ili bez njih.

Provjera odsjaja

KR-800S ima sposobnost mjerenja oštrine vida pod raznim uvjetima kao što su odsjaj i sjene (velika, srednja i mala). Provjera odsjaja učinkovita je za brzu provjeru stanja nakon operacije.

Provjera kontrasta

Provjera osjetljivosti na kontrast može biti odrađena sa KR-800S na svim dostupnim optotipovima za provjeru oštrine vida. Oštrina vida može biti izmjerena po 8 koraka (0%, 2.5%, 5%, 10%, 12.5%, 25%, 50% i 100%) postavki kontrasta. Provjera osjetljivosti na kontrast je vrlo učinkovita funkcija ispitivanja vida, posebno u slučajevima manjka svijetla, magle ili odsjaja. Ovo omogućuje provjeru katarakte, glaukoma i sumnjiva AMD, također i za provjeru stanja prije i nakon operacije.

Provjera pomoću optičke rešetke

Simptomi makularne degeneracije vezani za starosnu dob pacijenta mogu biti jednostavno prikazani koristeći optičku rešetku KR-800S. Gledanje u optotip crnih linija složenih u obliku grafikona jedan su od načina provjere imate li određenih problema s vidom u području fovee koristeći Amslerovu rešetku.

 

 

Fotografije


KR-800 / RM-800